Cine vorbeste de la sine, caută slava lui însusi; dar cine caută slava Celui ce l-a trimis, acela este adevărat si în el nu este strâmbătate.
Ioan 7.18

Noi, românii, suntem o lume în care dacă nu se face ori nu se gândeste prea mult, ne putem mândri că cel putin se discută foarte mult.
I.L.Caragiale

Detalii administrare site:
0744327730
..sau întreabă online, YahooMe!

PARTIDE INSCRISE, PNTCD Partidul National Taranesc Crestin-Democrat... - CLICK AICI PENTRU DETALII
PNTCD Partidul National Taranesc Crestin-Democrat...
Președintele de onoare al PNȚCD Ion Diaconescu și-a exprimat convingerea, în debutul lucrărilor Congresului extraordinar al PNȚCD, că formațiunea sa va renaște și va ocupa pe scena politică românească locul pe care îl merită, redevenind așa cum era în timpul tinereții sale.


PARTIDE INSCRISE, PNL Partidul National Liberal - CLICK AICI PENTRU DETALII
PNL Partidul National Liberal
Partidul Naţional Liberal este promotorul libertăţii individuale, sociale, economice şi politice, prin concepţie, prin acţiune şi prin tradiţie. Partidul Naţional Liberal este continuatorul gândirii liberale din România.

În plan personal, Partidul Naţional Liberal este preocupat în mod deosebit de primatul individului în faţa societăţii, de egalitatea în faţa legilor, de garantarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, de toleranţa în raport cu convingerile şi opţiunile celorlalţi. Libertatea individuală este obiectivul major pe care îl propunem tuturor persoanelor responsabile.


PARTIDE INSCRISE, PARTIDUL VERDE ECOLOGIST - CLICK AICI PENTRU DETALII
PARTIDUL VERDE ECOLOGIST
Partidul Verde saluta reactia extrem de pozitiva pe care membrii si simpatizantii partidului nostru au avut-o fata de initiativa noastra de a se consolida si intari curentul verde, avand ca unic reprezentant Partidul Verde. Astfel, in ultima perioada de timp, foarte multi simpatizanti din toata tara s-au inscris in Partidul Verde.


PARTIDE INSCRISE, PARTIDUL ROMANIA MARE - CLICK AICI PENTRU DETALII
PARTIDUL ROMANIA MARE
PRM este un partid nationalist de orientare de centru stinga. Doctrina Nationala este baza teoretica si ideologica a partidului, fiind expresia sintetica a existentei multimilenare a romanilor, avandu-si izvoarele atat in religia crestin ortodoxa in care s-a format poporul roman cat si in ideile de libertate, dreptate si neatarnare ale marilor figuri ale neamului". Substratul nationalist al partidului se deduce din "caracteristicile esentiale ale actiunii politice a Partidului Romania Mare ce decurg din dragostea netarmurita fata de patria si natiunea Romana". Politica Partidului Romania Mare se vrea a fi de un "Nationalism Luminat" teoretizat de dascalul national Nicolae Iorga.
Alege partidul dorit, partide politice, vot, vot uninominal, alegeri, alegeri uninominale, noiembrie 2008, parlament, alegeri parlamentare,psd,pd-l,pnl,pin,pntcd,votare,referendum,partid,politica,politice,Romania,sondaj,sondaje,forum,voturi virtuale,candidati,liste candidati